Flames

Home  >>  Flames

Het verhaal rond de Flames start bij de noodzaak voor kwaliteitshoutskool. Flames & Flavour zoekt de wereld af naar alleen de allerbeste houtskool. Houtskool met unieke eigenschappen. Altijd Lump Charcoal. 100% organisch. Geen enkele toevoeging. Puur natuur! Gesorteerd op stukken van 6 centimeter en groter. Alleen dan mag het Premium Restaurant Houtskool van Flames & Flavour heten.

Tijdens het gehele proces van productie tot en met de ontvangst bij de BBQ-liefhebber letten we scherp op het mooi groot blijven van de houtskool. Om deze reden verpakken we onze houtskool in een stevige doos. Bovendien is de doos handig in de opslag en worden lekkende zakken voorkomen. Everybody happy!

The Flames & Flavour Garantee

We garanderen dat als de inhoud van de verpakking niet voldoet aan de verwachtingen we deze vervangen. Wat houtskool betreft; dit is een natuurproduct. Houtskool kan breken en dat levert gruis en stof op. Maar we vinden niet dat jij de dupe mag worden van onkundig vervoer of de pech dat de inhoud van de zak veel te veel kleine brokken en gruis bevat. Ben je niet tevreden? Dan zorgen we voor een nieuwe doos!